Website Builder

Vers vlees voeding

HET GOEDE ERAAN IS HET GOEDE ERIN !

ALLE INGREDIENTEN DIE JE HOND, KAT OF FRET NODIG HEEFT ZIJN VERMALEN IN DE JUISTE VERHOUDINGEN

IN DE VORM VAN EEN WORST.

WAAROM VERS VLEES

Vers vlees, dus rauw onbewerkt vlees!

Dan kies je voor een voeding die het beste past bij het spijsverteringssysteem van een carnivoor zoals een hond, kat of een fret. Als je naar het verteringsstelsel en het gebit kijkt dan zijn het toch echte carnivoren. De darmen van een hond zijn wel iets beter aangepast op plantaardig voedsel dan bij een kat. Katten zijn nog duidelijker carnivoor en hebben minder tot geen behoefte aan plantaardig voedsel.

WAAROM IS VERS VLEES ZO GEZOND?

Vers vlees heeft ten opzichte van verhitte voeding zoals blikvoer en brokken meerdere voordelen:

  • Er zitten goede bacterien in die goed zijn voor de darmen en daardoor zorgen voor een betere afweer,
  • Het zorgt voor een zuurder maagzuur, waardoor slechte bacterien en parasieten minder  tot geen overlevingskans hebben.
  • Het zorgt voor minder afvalstoffen in het lichaam - het belast de organen minder.
  • De voedingsstoffen zijn natuurlijk en niet synthetisch.


WAT MERK IK DAAR DAN VAN?

Geen jeuk meer - niet meer zo stinken (lichaamsgeur, winderigheid, uit de bek stinken)- minder vaak naar de de dierenarts - mooiere vacht - geen oorontstekingen meer - geen volle anaalklieren meer - minder vaak poepen en kleinere opraapbare drollen - minder vaak wormen en/of vlooien - minder hyperactief, maar wel actief.

HOE KAN DIT?

Ieder levend wezen is gebaat, bij een natuurlijke bron aan voedingstoffen. Dit in de juiste verhouding van goede producten met toegevoegde vitamines en mineralen. Om de verteerbaarheid te optimaliseren wordt er gekeken naar wat het dier in zijn oorspronkelijke milieu ook eet. En wordt hier een vergelijkbaar voer op samengesteld die de natuurlijke behoeften van het dier beantwoord. Een hond, kat of fret zijn carnivoren dit betekend dat het spijsverterings- kanaal is gemaakt om vooral vlees te verteren. Zijn kaken kunnen ook niet malen. Krijg hij een kilo biefstuk binnen dan verteerd hij er 80% van en maakt van 20% een drol, hij verbruikt dus bijna de complete kilo om te verbranden.

DIERENSPECIAALZAAK HEVI

Bij ons kunt U tegen zeer scherpe prijzen het beste voer krijgen, en de betere voedingen. Zo vind U bij ons geen bonzo of pedigree. Maar wel: Natural Health, Profine, Orijen, Acana, Plannet pet, etc. etc. Ook Vers vlees voeding staat bij ons zeer hoog aangeschreven.